Corona-update

De dokterspraktijk blijft open.  Alle artsen zijn volledig gevaccineerd en de audiologen hebben minstens hun eerste prik al gehad. 
De luchtkwaliteit wordt  permanent gemonitored en binnen de grenzen gehouden.

 

We willen er zorg voor dragen dat er voldoende afstand kan bewaard worden tussen patiënten in de wachtzaal.  Daarom vragen we u om op het afgesproken uur te komen en alleen, tenzij begeleiding echt nodig is.

 

We vragen met aandrang om in geval van verkoudheid, hoest of koorts niet op raadpleging te komen, maar eerst uw huisarts te bellen en zijn/haar instructies te volgen.

 

Voor spoedeisende problemen kunt u zoals steeds (24/7) terecht op de spoedopname van elk ziekenhuis.

 

Dank voor uw begrip.

 

 

A§E - Otocube - Audiqueen - Accolado - FOX

De oorgroep is actief betrokken bij de R&D van Otoconsult. Het gaat om onderzoek en ontwikkeling van medische software en hardware. Zo werkt de oorgroep actief mee aan de wereldwijde kwaliteitsverbetering van de klinische otologie en audiologie.

Lees verder

Cochleaire Implantatie

De oorgroep is internationaal leidinggevend in cochleaire implantatie, cochleaire en andere oorimplantaten. Selectie, implantatie, afregeling van het 'cochleair implantaat', research en ontwikkeling. Maak gerust een afspraak voor al uw vragen.

Lees verder

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/uploadprogress.so' - /opt/cpanel/ea-php56/root/usr/lib64/php/modules/uploadprogress.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/htscanner.so' - /htscanner.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0