onze gegevens

De oorgroep

Neus-, keel- & oorheelkunde

Herentalsebaan75
B-2100 Antwerpen-Deurne

T +32 (0)3 314 13 00
F +32 (0)3 314 03 79
info@eargroup.net
Hotels (English)

contactformulier

Voor vragen en opmerkingen kan u ons contacteren via onderstaand formulier. Vul zeker uw email-adres in want anders kunnen wij u niet beantwoorden!

openbaar vervoer

Treinhalte Antwerpen-Centraal:   Treinhalte Antwerpen-Centraal is het gemakkelijkst. U neemt best de premetro in het premetrostation Astrid.   Ofwel neemt u de uitgang "ZOO, K. Astridplein" en steekt het Astridplein over richting Radisson Blu Astrid Park Hotel. Daar vindt u tram- en bushaltes.  Er zijn ook taxis aan het station

Opgelet: op dit moment en wellicht tot einde 2018 rijden er geen trams op de Herentalsebaan.  Indien u tram 8 of 24 neemt, dient u aan halte Zegel/Stenenbrug over te stappen op bus 42 (pendelbus) of bus 420/421 (komende van Berchem Station)


Premetro 8 (premetro): richting P+R Wommelgem. Afstappen aan de tweede halte “Muggenberg”, dit is de eerste halte bovengronds (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).

Tram 24: 24 richting Silsburg; De tram rijdt na ongeveer 11 minuten over een brug over de Antwerpse Ring. Na ongeveer 2 minuten is er een groot kruispunt. Neem de volgende halte "Muggenberg"; u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan.

Bus 31 richting Silsburg; De bus rijdt na ongeveer 11 minuten over een brug over de Antwerpse Ring. Na ongeveer 2 minuten is er een groot kruispunt. Neem de volgende halte "Muggenberg" (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan). 

Treinhalte Antwerpen-Berchem is een alternatief en ligt op ongeveer 3 km. U neemt de achteruitgang en gaat naar perron 11, waar u bus 420 (richting Herentals) of bus 421 (richting Zandhoven). U stapt af aan de 4e halt, halte “Muggenberg” (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).  Er zijn ook taxis aan het station.

routemap