onze gegevens

De oorgroep

Neus-, keel- & oorheelkunde

Herentalsebaan75
B-2100 Antwerpen-Deurne

T +32 (0)3 314 13 00
F +32 (0)3 314 03 79
info@eargroup.net
Hotels (English)

contactformulier

Voor vragen en opmerkingen kan u ons contacteren via onderstaand formulier. Vul zeker uw email-adres in want anders kunnen wij u niet beantwoorden!

openbaar vervoer

Treinhalte Antwerpen-Centraal:   Treinhalte Antwerpen-Centraal is het gemakkelijkst. U neemt best de premetro in het premetrostation Astrid.   Ofwel neemt u de uitgang "ZOO, K. Astridplein" en steekt het Astridplein over richting Radisson Blu Astrid Park Hotel. Daar vindt u tram- en bushaltes.  Er zijn ook taxis aan het station.

  • Premetro 8 (premetro): richting P+R Wommelgem. Afstappen aan de tweede halte “Muggenberg”, dit is de eerste halte bovengronds (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).

  • Tram 24 richting Silsburg; De tram draait na ongeveer 7' naar rechts om 2' later de brug over de Ring te nemen. Na ongeveer 1' is er een groot kruispunt. Neem de volgende halte "Muggenberglei" (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).

  • Bus   De Lijn 429 en 31 Afstap "Morckhovenlei". Treinhalte Antwerpen-Berchem  

Treinhalte Antwerpen-Berchem is een alternatief en ligt op ongeveer 3 km. U neemt de achteruitgang, waar u bus 21 vindt in de Statiestraat. U neemt die richting Centraal Station en stapt af op de Herentalsebaan. Er zijn ook taxis aan het station.

routemap