Corona-update

Door de corona-crisis zijn we genoodzaakt bijzondere maatregelen te nemen.

 

De dokterspraktijk blijft open.  De artsen en audiologen zullen al het mogelijke doen om u verder te helpen. 
Indien gewenst, kunt u een telefonische raadpleging aanvragen via het secretariaat.  Een van de artsen belt u dan op.

 

We willen er zorg voor dragen dat er voldoende afstand kan bewaard worden tussen patiënten in de wachtzaal.  Daarom moeten we het aantal afspraken beperkt houden.  We vragen u dan ook om na te gaan of u met uw klachten of zorgbehoefte nog een paar maanden kunt wachten voor een raadpleging.  Indien dat het geval is, verplaatst u uw afspraak beter tot ergens in de zomer.  Dit is zeker zo voor ouderen.

 

We vragen met aandrang om in geval van verkoudheid, hoest of koorts niet op raadpleging te komen, maar eerst uw huisarts te bellen en zijn/haar instructies te volgen.

 

Voor spoedeisende problemen kunt u zoals steeds (24/7) terecht op de spoedopname van elk ziekenhuis.

 

Dank voor uw begrip.

 

 

A§E - Otocube - Audiqueen - Accolado - FOX

De oorgroep is actief betrokken bij de R&D van Otoconsult. Het gaat om onderzoek en ontwikkeling van medische software en hardware. Zo werkt de oorgroep actief mee aan de wereldwijde kwaliteitsverbetering van de klinische otologie en audiologie.

Lees verder

Cochleaire Implantatie

De oorgroep is internationaal leidinggevend in cochleaire implantatie, cochleaire en andere oorimplantaten. Selectie, implantatie, afregeling van het 'cochleair implantaat', research en ontwikkeling. Maak gerust een afspraak voor al uw vragen.

Lees verder